11. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara langetas 12% korterite hindu

Arco Vara viis Kodukolde arendusprojekti müügihinnad enda sõnul turutasemega vastavusse, keskmiselt langetati Tallinnas Helme 11 ja Helme 9 kortermajades hinda 12%.

„Kinnisvaraturg on buumijärgselt omad korrektiivid teinud ning peame turu liikumist silmas pidama. Näeme, et praegu tehakse uute korterite turul hinnatasemel kuni 30 000 krooni ruutmeeter aktiivselt tehinguid ning Kodukolde projekti vastu on huvi suur,“ rääkis Arco Vara Kinnisvarabüroo elamispindade osakonna juht Kersti Meri ning lisas, et koostööprojekt DnB Nord Pangaga 100protsendilise finantseerimisvõimaluse ja vana korteri lihtsustatud realiseerimisvõimaluse pakkumine on näidanud, et uue kodu vajajad ei ole kuhugi kadunud.

Arco Vara hinnaalandused kehtivad äsja valminud 19 korteri koha ja sama projekti raames kevadeks valmivatele korteritele. „Suurettevõttena ei ole meil põhjust laoseisu hoida, tahame aktiivselt edasi liikuda. Sarnaselt käituvad mitmed arendajad ning sellised otsused aitavad kinnisvaraturu taas selgele rajale,“ kommenteerid hinnakorrektsiooni Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere.

Kodukolde elamupiirkond asub Stroomi ranna läheduses, looduskaunis männimetsaga piirkonnas. Projekti kuue etapi käigus valmib 12 kortermaja, igas majas umbes 32 korterit. Projekti arendaja on Arco Investeeringute AS.

Arco Vara on 1992. aastal alustanud kinnisvara vahenduse, arenduse ja ehitustegevusega kui ka investeeringute juhtimisega tegelev kinnisvaraettevõte. Grupis ja selle ühisettevõtetes töötas 2007. aasta kolmanda kvartali seisuga 649 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785