7. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlva ärimeeste sõpruskond plaanib linna spaa ehitada

Järgmisel nädalal arutatakse Põlva linnavolikogu istungil Metsa 7 ehk Põlva lasketiirumaja krundi hoonestusõiguse andmist.

Volikogu positiivse otsuse korral hakkavad Põlva päritolu ärimehed linna spaakeskust ehitama, kirjutab LõunaLeht.

Põlva linnapea Tarmo Tamme sõnul võetakse spaa teema üles järgmisel nädalal toimuval volikogu istungil, volikogu otsusest sõltub ka plaanitava spaa edasine saatus. Linnavolikogu esimees Anne Nook täpsustas, et volikogu istungi päevakorras on punkt „Metsa 7 hoonestusõiguse lepingu kooskõlastamine".

Tamm ei soovinud avalikustada, kes on suurejoonelise plaani taga. LõunaLeht selgitas välja, et üks eestvedajatest võib olla kohaliku käsipalliklubi Serviti esindaja ja koos suurärimees Oliver Kruudaga käsipalliliidu juhatusse kuuluv Kaupo Kolsar. Kolsar tõepoolest kinnitas spaa ehitamise plaani, kuid teistest projektis osalejatest polnud ta nõus rääkima enne, kui kokkulepped on täielikult sõlmitud.

LõunaLehe andmetel on spaa ehitamisega peale Kolsari seotud veel ka Andres Neeme ja Mati Tusov. Kui volikogust nõusolek saadakse, tehakse Kolsari sõnul asutuse detailplaneering ning algab ka äriplaanide koostamine. Nagu konkursitingimused lubavad, võib kompleksi valmimine aega võtta kuni neli aastat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785