7. veebruar 2008
Jaga lugu:

Põlva ärimeeste sõpruskond plaanib linna spaa ehitada

Järgmisel nädalal arutatakse Põlva linnavolikogu istungil Metsa 7 ehk Põlva lasketiirumaja krundi hoonestusõiguse andmist.

Volikogu positiivse otsuse korral hakkavad Põlva päritolu ärimehed linna spaakeskust ehitama, kirjutab LõunaLeht.

Põlva linnapea Tarmo Tamme sõnul võetakse spaa teema üles järgmisel nädalal toimuval volikogu istungil, volikogu otsusest sõltub ka plaanitava spaa edasine saatus. Linnavolikogu esimees Anne Nook täpsustas, et volikogu istungi päevakorras on punkt „Metsa 7 hoonestusõiguse lepingu kooskõlastamine".

Tamm ei soovinud avalikustada, kes on suurejoonelise plaani taga. LõunaLeht selgitas välja, et üks eestvedajatest võib olla kohaliku käsipalliklubi Serviti esindaja ja koos suurärimees Oliver Kruudaga käsipalliliidu juhatusse kuuluv Kaupo Kolsar. Kolsar tõepoolest kinnitas spaa ehitamise plaani, kuid teistest projektis osalejatest polnud ta nõus rääkima enne, kui kokkulepped on täielikult sõlmitud.

LõunaLehe andmetel on spaa ehitamisega peale Kolsari seotud veel ka Andres Neeme ja Mati Tusov. Kui volikogust nõusolek saadakse, tehakse Kolsari sõnul asutuse detailplaneering ning algab ka äriplaanide koostamine. Nagu konkursitingimused lubavad, võib kompleksi valmimine aega võtta kuni neli aastat.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt