Eestlased teevad kinnisvaraäri Costa Rica vihmametsas

Kuressaare lennujaama endine juht Illar
Tennorajab koos väliseesti ökoloogiga vihmametsa bangalote ja
luksusvillade küla.

Eestlastele kuuluv MTÜ Integrated Conservation Research ostis Costa Ricas Jaco ja Tarcolese linnade vahel paiknevas vihmametsas 20hektarilise maatüki ning ostab tänavu veel 40 hektarit juurde, kirjutas Eesti Ekspress.

Poolehektarilise krundi Vaikse ookeani äärde Carara kaitsealale võib Illar Tenno ja väliseestlasest vihmametsauurija Illar Muuli käest osta umbes 1,6 miljoni krooniga. Soodsamad eramud ehitatakse tiikpuust ja bambusest, nende hinnad algavad paarist miljonist kroonist. Uhkemad villad maksavad 5-10 miljonit krooni.

Ehitusprojekti kogumaksumus on üle 50 miljoni krooni, mis on Eesti mõistes tagasihoidlik, kuid Costa Rica ülimadalaid ehitushindu arvestades märkimisväärne. Investeering loodetakse neljakordselt tagasi teenida.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed