4. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KVKV: Uus Maa alandas kruntide hindu 35%

Kinnisvarakrahhi Visuaali andmetel alandati eile, 3.veebruaril Uus Maa Kinnisvarabüroo poolt Sepa elamurajoonis müüdavate kruntide hinda 35,52%.

Olenevalt krundist alandati Kinnisvarakrahhi Visuaali andmetel kruntide hindu 25 kuni ligi 39%. Keskmiselt alandati hinda 35,52%.

Hinnaalanduse käigus langetati hoonestamata elamumaa mediaanhinda 1,52 miljonilt kroonilt 950 000 kroonile, selle käigus alanes ühe ruutmeetri hind üle 380 krooni ehk krundi hind langes üle 37%.Keskmiseltalandati ruutmeetri hinda 239,9 kroonist 391,57 kroonini ühe ruutmeetri kohta.

Sepa elamukrundid asuvad Tallinnast umbes 3,5 km kaugusel, kuhu on võimalik ehitada nii era- kui ka paarismaju. Lisaks majale on krundile ette nähtud ka abihoone ehitamise võimalus. Krundi hinna sees on kõikide eluks vajalike kommunikatsiooniühenduste loomine (vesi, kanalisatsioon, elekter ja gaas). Need ühendused koos paigaldatud tänavavalgustusega ootavad teid alates juunist 2008 ning täpselt aasta hiljem asfalteeritakse elurajooni sisesed teed.

Valida olevate elamukruntide pindala on vahemikus 1500–1660 m2, paarismajade kruntide pindala vahemikus 1940–2900 m2. Ühele ridaelamule on plaanitud ligikaudu 2500–3600 ruutmeetrit. Ühepereelamu krunt maksab keskmiselt 950000 krooni.

Sepa elamurajooni lähistel on olemas restoran ja kohvik ning lähim koolimaja asub 2 km kaugusel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785