31. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Frank Sinatra korter müüakse 6 miljoni dollariga

Reedel läheb müüki sinisilmsele lauljale Frank Sinatralekuulunud New Yorgi korter.Mõranenud seinteja poollagunenud põradndatega korteri eest küsitakse ligi 6 miljon dollarit, vahendas Newsru.com.

Kahekorruseline penthouse-tüüpi korter asub New Yorgis East Streetil. Maja, kus korter asub, ehitati 1961. aastal, korteri sisustamisel lõi aktiivselt kaasa ka laulja ise. Sinatra elas selles oma noorukese väljavalitu Mia Farrow'ga korteri müümiseni Andy Warholi psühhiaatrile Denton S. Coxile.

Cox jõudis korteris elada 35 aastat kuni surmani eelmisel aastal.

Korteri paneb müüki Coxi õde, kes põhjendab kallist hinda sellega, et mööda põrandakatet, mis korteri põrandat katab,on käinud Sinatra isiklikult.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785