28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti kinnisvarahinnad langevad 10-15%

SEB Unibanka president Ainars Ozols prognoosib kinnisvarahindade langust käesoleval aastal 10-15%, vahendas BizNews.lv.

Ozolsi sõnul langevad korterihinnad käesoleval aastal 10-15% võrra. Äripindade hinnadjäävad aga samale tasemele või isegi kasvavad.

"Ma arvan, et elamispinnad jätkuvalt langevad. Oodata on kuni 15% hinnalangust. Mis aga puudutab äripindu, siis siin ma langust ei näe. Hinnad jäävad samale tasemele või tõusevad. Samuti ei ole näha büroopindade vastu huvi langust, mis tooks hinnad alla," sõnas Ozols.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785