23. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco aktsiaid müüdi eile börsil paaniliselt

Eile oli Tallinna börsi käive esmaspäevasest poolteist korda suurem, hinnad langesid ühes taktis välismaiste aktsiaturgudega.

Börsi sulgemise hetkeks oli OMX Tallinna indeks langenud taas kolm protsenti. Kokku tegid kauplejad 54 miljoni krooni eest 862 tehingut, kirjutas Postimees.

Enim langes kaheksa protsendiga ASi Arco Vara aktsia, millega tehti 127 tehingut kümne ja poole miljoni krooni eest. Keskmine tehingu väärtus oli 82 000 krooni.

Investeerimispanga SEB Enskilda maakler Karoly Kirber ütles eilset börsipäeva kommenteerides, et Arco Vara aktsiate nii suure mahuga müüki võib nimetada lausa paanikaks. Samas on ehitusettevõtted üldisele langusele suhteliselt paremini vastu pidanud, sest nende hinnad langesid juba eelmisel aastal seoses oodatava kinnisvarakrahhiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785