21. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: Arakas minu firmasse vist ei tuleks

Turva- jakinnisvaraärimehenatuntud Urmas Sõõrumaa ütles, et Arco Vara juhi kohalt tagasi astunud Viljar Arakas põlgaks ilmselt tema firma tööpakkumise ära.

"Ma arvan, et ta ei tuleks," vastas Sõõrumaa esimese hooga aripaev.ee küsimusele, kas ta pakuks tööd Viljar Arakasele.Seejärel ütles Sõõrumaa, et Viljar Arakas jättis talle Arco Vara juhina hea mulje.

"Ta on normaalne ja piisavalt hea juht, ja naljasoont on tal ka, aga isiklikult ma teda ei tunne," rääkis Sõõrumaa ja lisas, et jätaks meelsasti kommenteerimata, kas ta teeks Arakasele tööpakkumise.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785