21. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Graham Kinnisvara andis hinnas alla

Graham Kinnisvara OÜ alandas täna Kotkapoja tänav 4 asuvas uusehitise korterite hindu keskmiselt ligi 18%, teatas Kinnisvarakrahhi Visuaal (KVKV).

Selle käigus kukkus näiteks kolmetoalise 77,2 m² korteriomandi hind 2,55 miljonilt 2,15-le. Kõige vähem langetati samal objektil ühe korteri hinda veidi üle 15% ja kõige enam ühetoaliste korterite puhul, kus hinnalangus ületas 22%.

Täna hommikul teatas Kinnisvarakrahhi Visuaal, et YIT kinnisvaraga hiljuti toimunud 31% hinnalangus on oluline teetähis, mille abil edasist turu suunda vaadata.

Kotkapoja tänav 4 kortermaja ehitas Basic Ehitus ja selle valmimise ajaks märgib ettevõtte koduleht detsember 2007. Majas on 28 korterit, mis paiknevad neljandast kümnenda korruseni. Esimesele kahele korrusele on lahendatud autode parkimine

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785