BREM: nõudlus on odavamate, kasutatud korterite järele

BREM Kinnisvarabüroo tegevjuhi Anti Purre
teatas täna oma avalduses, et vanematel ja odavamate korterite müügi ja ka
üürimisega tegelevatel kinnisvarabüroodel läheb stabiilselt, kuna nõudlus nende
järele püsib.

„Nn vanavara turul on vastupidiselt tühjana seisvatele uusarendusprojektidele hetkel nii nõudlus kui ka pakkumine täiesti arvestataval tasemel. Inimestel on ikka vaja eluaset osta, müüa või üürida, see vajadus ei kao kuhugi. Müüja peab täna siiski arvestama mõistliku hinnasoovi ning veidi pikema müügiperioodiga,“ lausus Purre.

Purre sõnul hakkas kinnisvaraturul reaalselt tegutsevate ettevõtete arv vähenema nii öelda ühe-projekti firmade ning õnneotsijate arvelt.
„Kliendile annab suur, spetsialiseerunud ettevõte ka olulise konkurentsieelise. Tundmatu kaubamärgiga pisifirmadel, kellel puuduvad turundusvõimalused, jääb kinnisvaraturul järjest kitsamaks ning pikemaajaliselt tegutsenud ettevõtted tõrjuvad nad välja,“ lausus Purre.

OÜ BREM Kinnisvarabüroo on 2001. aastal asutatud kinnisvaraettevõte, mis kuulub Eesti kinnisvarahooldus ja - haldus ettevõtte BREM kontserni. BREM Kinnisvarabüroo haldab jooksvalt üle 500 äri- ja erakliendi ning peaasjalikult keskendub ettevõte äripindade ja korterite üürimisele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed