17. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM: nõudlus on odavamate, kasutatud korterite järele

BREM Kinnisvarabüroo tegevjuhi Anti Purre teatas täna oma avalduses, et vanematel ja odavamate korterite müügi ja ka üürimisega tegelevatel kinnisvarabüroodel läheb stabiilselt, kuna nõudlus nende järele püsib.

„Nn vanavara turul on vastupidiselt tühjana seisvatele uusarendusprojektidele hetkel nii nõudlus kui ka pakkumine täiesti arvestataval tasemel. Inimestel on ikka vaja eluaset osta, müüa või üürida, see vajadus ei kao kuhugi. Müüja peab täna siiski arvestama mõistliku hinnasoovi ning veidi pikema müügiperioodiga,“ lausus Purre.

Purre sõnul hakkas kinnisvaraturul reaalselt tegutsevate ettevõtete arv vähenema nii öelda ühe-projekti firmade ning õnneotsijate arvelt.

„Kliendile annab suur, spetsialiseerunud ettevõte ka olulise konkurentsieelise. Tundmatu kaubamärgiga pisifirmadel, kellel puuduvad turundusvõimalused, jääb kinnisvaraturul järjest kitsamaks ning pikemaajaliselt tegutsenud ettevõtted tõrjuvad nad välja,“ lausus Purre.

OÜ BREM Kinnisvarabüroo on 2001. aastal asutatud kinnisvaraettevõte, mis kuulub Eesti kinnisvarahooldus ja - haldus ettevõtte BREM kontserni. BREM Kinnisvarabüroo haldab jooksvalt üle 500 äri- ja erakliendi ning peaasjalikult keskendub ettevõte äripindade ja korterite üürimisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785