16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hoog Kinnisvara: normaalne turumajandus toimib jälle

Hoog Kinnisvara AS juhataja Andres Kaur 1Partner Kinnisvara tänast avaldust turult kaduvatest ettevõtetest ei kinnitanud vaid kiitis hoopis taas toimima hakanud turumajandust.

„Kokkuvõttes on asi positiivne, saab plaane teha. Turumajandus toimib jälle,“ rääkis Andres Kaur tekkinud olukorra positiivsest küljest ja lisas, et olukord võimaldab leida paremaid töötajaid ning ka palganõudmised on normaliseerunud.

Kaur ei eita, et olukord on praegu raskem kui mõni aeg tagasi, kuid ta on optimistlik ja ütles: „Me oleme suure kontserni Maru Konstruktsioonid tütarettevõte ja meie plaanides on tegemist pikaajalise perspektiiviga.“ Tema sõnul ei ole nende ettevõttele üleostmispakkumisi tehtud, samuti ei koondata töötajaid. Uusi ka juurde otseselt ei võeta, kuid Kauri kinnitusel on konkurents tööjõuturul tihenenud.

„Kindlasti oleme ootaval seisukohal ja vaatame mis juhtuma hakkab,“ rääkis Kaur ning lisas, et olukord paraneb kindlasti lähiaastatel.

Kinnisvarasektori langus on ettevõtte juhi sõnul kaasa toonud alltöövõtjate paranenud suhtumise oma töösse. „Kui ehitusest rääkida, ei leidnud varem alltöövõtjat, kes midagi õigeks ajaks valmis teeb. Täna kui on klient olemas saab ka kõik õigeks ajaks valmis,“ kinnitas Kaur.

Hoog Kinnisvara AS on Maru Konstruktsioonid AS tütarettevõte, mis alustas oma aktiivset tegevust 2006 aastal. Hoog Kinnisvara AS on spetsialiseerunud tootmis- ja ärimaade arendusele ning neile rajatavate hoonete müügile ja rentimisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785