• 16.01.08, 17:19
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

A4 Kinnisvara: meid on osta tahetud

A4 Kinnisvarafirma juhatuse liige ja maakler Meelis Kukk ütles ausalt, et neileon suure rahvusvahelise ettevõtte poolt tehtud pakkumine A4 Kinnisvara ostmiseks.
„On tehtud. Üks rahvusvaheline büroo ja üks väiksem on mõlemad teinud,“ kommenteeris aripaev.ee küsimust Kukk, kelle sõnul nad pakkumist vastu ei võtnud ning veidi raskemas turuolukorras muretsemiseks otseselt põhjust ei leia.
„Selge on see, et väiksemad bürood panevad uksi kinni ja lõpetavad tegevust,“ nõustus Kukk 1Partner Kinnisvara tänahommikuse väitega paljude väiksemate kinnisvaravahendajate kadumisest käesoleva aasta jooksul.
Tema sõnul on rohkem probleeme sellistel isehakanud maakleritel, kes nüüd olukorra muutudes enam hakkama ei saa. Kukk rääkis, et kinnisvaraturu langus on välja sõelunud parimad. Arusaam, et „maakleriamet on nagu kelneriamet“, mida igaüks võib pidada, on tema sõnul taandumas.
Nagu paljud teisedki kinnisvaravahendajad tunnistab juhatuse liige, et müügitehingute arv on oluliselt vähenenud.
A4 Kinnisvara on loodud 2004.a. Peamiseks tegevusalaks on kinnisvaraga tehtavate tehingute vahendamine: korterite, majade, suvilate, kruntide, maade ja talude ost-müük ja üürimine. Lisaks vahendusteenusele pakub A4 kinnisvaramaaklerite koolitust ning koostöös ERGO Kindlustusega oma klientidele ka kodukindlustust.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele