11. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene miljonär ostis Stockholmis ligi 75 miljoni kroonise villa

Venemaa suurimamobiilsideoperaatoriVimpelCom peadirektor Aleksander Izosimovsoetas Stockholmi kesklinnasligi 45 miljonit rootsi krooni maksvavilla( 75 miljonitkrooni), vahendas Newsru.com.

Moskvast pärit mees pärjati "Kõige kallima maja ostja" tiitliga.

Ärimees, koos rootslannast abikaasaga, soetas 44,75 (74,5 miljonit krooni) miljonit rootsi krooni maksva villa. Tehingut peetakse üheks kalleimaks mis siiani rootsi kinnisvaraturul aset leidnud.

Izosimovi naabriks on IT miljonär Tom Bryuant-Maysnerom, kes soetas villa 2000. aastal 35,1(58 miljonit krooni) miljoni rootsi krooni eest. Kui ost oleks toiminud käesoleval aastal oleks kinnistu eest tulnud välja käia ligi kaks korda rohkem, ehk 60 ( ligi 100 miljonit)miljonit rootsi krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785