10. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda: ma ei tea veel Pärnu mnt 139 ostjat

Oliver Kruuda ütles, et ei tea hetkel, kes võiks olla Pärnu mnt 139 kinnistu potentsiaalne ostja, kuid Kalev REC töötab selle nimel iga päev.

Kruuda ütles aripaev.ee-le, et Kalev REC sai tõepoolest Riigi Kinnisvaralt äraütleva kirja. "Aadressil Pärnu mnt 139 on palju maju, pakkusime neile muuseumimaja. Saime tõepoolest nendelt äsja mingi kirja."

Kruuda lisas, et ei oska vastata küsimusele, kes võiks olla riigi poolt ostmata jäetud maja potentsiaalseteks ostjateks ja millal tehing teoks saada võib. "Töötame iga päev," sõnas Kruuda. Samas pole lähemal ajal Riigi Kinnisvara poolt ära põlatud maja kellelegi teisele pakkuda.

Riigi Kinnisvara loobus ostust liiga kõrge hinna tõttu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785