10. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara loobus korterelamu ehitamisest Kuressaarde

Kuressaares asuva Lehe tn 5 kinnistu hoonestaja AS Arco Vara Kinnisvarabüroo teatas linnavalitsusele, et soovib loobuda korterelamu püstitamise kohustusest, kuna ei näe praeguses turuolukorras võimalust korterite realiseerimiseks, on kirjas linna kodulehel.

Seetõttu esitab linnavalitsus linnavolikogule otsuse eelnõu, millega soovitakse müüa Lehe tn 5 hoonestusõigusega koormatud kinnistu avaliku enampakkumise teel. 2459 m² suurune kinnistu soovitakse panna enampakkumisele alghinnaga 450 kr/m².

Arco Vara tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust ning firmal on esindused 29 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Arco Vara AS 2007. aasta 9 kuu konsolideeritud käive moodustas 686,7 mln krooni ning grupi puhaskasum 264,1 mln krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785