10. jaanuar 2008
Jaga lugu:

Arco Vara loobus korterelamu ehitamisest Kuressaarde

Kuressaares asuva Lehe tn 5 kinnistu hoonestaja AS Arco Vara Kinnisvarabüroo teatas linnavalitsusele, et soovib loobuda korterelamu püstitamise kohustusest, kuna ei näe praeguses turuolukorras võimalust korterite realiseerimiseks, on kirjas linna kodulehel.

Seetõttu esitab linnavalitsus linnavolikogule otsuse eelnõu, millega soovitakse müüa Lehe tn 5 hoonestusõigusega koormatud kinnistu avaliku enampakkumise teel. 2459 m² suurune kinnistu soovitakse panna enampakkumisele alghinnaga 450 kr/m².

Arco Vara tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust ning firmal on esindused 29 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Arco Vara AS 2007. aasta 9 kuu konsolideeritud käive moodustas 686,7 mln krooni ning grupi puhaskasum 264,1 mln krooni.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee