9. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel aastal selgub Leedu kinnisvaraturu saatus

Leedu kinnisvaraturustabiliseerumine raskendab kasumlike projektide leidmist ning see aasta määrab, kas arendajate projektid on järgnevatel aastatel edukad või mitte.

Mõningateanalüütikute sõnul alustavad peale Leedu kinnisvaraturumaharahunemist kohalikud ärimehedsuuremate kasumite otsimist võõrsil, eriti Venemaal, Ukrainas ja Valgevenes, vahendas BBN.

Leedu kinnisvaraarenduse firma inRED juht Tomas Bucas ütles, et kinnisvaraturu stabiliseerumisega leiavad Leedu investorid, et äärmiselt raske on leida projekte, mis tagavad ihaldatud kasumimarginaali. “Seega, kirjeldaksin seda aastat kui strateegia formuleerimist, mis määrab, kas edu või läbikukkumise kinnisvaraarendajatele järgnevatel aastatel,” sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785