Linnaehituse direktor: massilist ja drastilist hinnalangust ei tule

Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul
ei tule see aasta kindlasti nii tormiline nagu 2006, kuid massilist ja
drastilist hinnalangust tema sõnul oodata ka ei tasuks.

„Kui inimestel on kortereid vaja, siis kaua see ootus ikka kestab. Kindlasti ei toimu sellist tormilist müüki nagu aastal 2006. Kuid massilist ja drastilist hinnalangust ei tule,“ mõtiskles Relli selle aasta kinnisvaramõtteid.

„Kindlasti oleneb võimalik hinnalanguskonkreetsetest objektidest, võimalik, et 10-15% hinnalangust tuleb, samas mõned võivad langetada hinda 30-40%, nii nagu näiteks mingid krundid põldudel on langenud. Kuid meie loodame, et oleme oma objektidele suutnud lisaväärtuse luua. Mõned kompvekid peab alati leidma,“ märkis Relli.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed