8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnaehituse direktor: massilist ja drastilist hinnalangust ei tule

Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul ei tule see aasta kindlasti nii tormiline nagu 2006, kuid massilist ja drastilist hinnalangust tema sõnul oodata ka ei tasuks.

„Kui inimestel on kortereid vaja, siis kaua see ootus ikka kestab. Kindlasti ei toimu sellist tormilist müüki nagu aastal 2006. Kuid massilist ja drastilist hinnalangust ei tule,“ mõtiskles Relli selle aasta kinnisvaramõtteid.

„Kindlasti oleneb võimalik hinnalanguskonkreetsetest objektidest, võimalik, et 10-15% hinnalangust tuleb, samas mõned võivad langetada hinda 30-40%, nii nagu näiteks mingid krundid põldudel on langenud. Kuid meie loodame, et oleme oma objektidele suutnud lisaväärtuse luua. Mõned kompvekid peab alati leidma,“ märkis Relli.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785