8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BRECi maakler: päris varjusurmas turg ei ole

BREC Kinnisvara Tartu büroo maakleri Rene Vähi sõnul on iga aasta lõpp ja uue algus loid aeg, kuid päris varjusurmas kinnisvaraturg ka ei ole.

„Iga aasta lõpp ja uue aasta algus on selline aeg, kui midagi ei toimu. Ma ei tea, kas see on ainult minul nii, kuid mingit elavnemist on märgata küll. Päris varjusurmas turg hetkel pole, helistamisi on iseenesest palju. Majade vastu on huvi tuntud, samuti on ka krunte ostetud,“ märkis Vähi ning lisas, et Tallinna ja Tartu turgu eraldi võtta ei saa.

„Eelistatakse Annelinna kortereid ja paneelikaid. Meie oma Vikerkaare projektiga pole hindasid alandanud ning esialgu meil seda plaanis pole. Esimene maja kolmest majast on nüüd valmis ning seal elab kolm peret ka juba sees. Ootame, kuni maja saab lõplikult valmis, kui siis ka pole kõik müüdud, siis vaatame. Esimene maja peaks valmis saama jaanuari lõpus, vaja paigaldada veel mõned piirded ja käsipuud,“ märkis Vähi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785