7. jaanuar 2008
Jaga lugu:

Maaleht: oleme Toompuiestee 16 maja potentsiaalsed ostjad

Maalehe tegevjuhi Kadi Lamboti sõnul on neil põllumajandusministeeriumile kuuluva ja nüüd enampakkumise korras müüki pandud Toompuiestee 16 kinnistu üürileping kehtiv 2015. aastani, samas mõeldakse ka maja ostu peale.

„Oleme potentsiaalsed ostjad. Mõtleme ja kaalume veel,“ ütles Lambot täna aripaev.ee-le ning lisas, et kindlasti on plaan järgmine aasta veel Toompuiestee 16 majas veeta, olenemata enampakkumise tulemusest.

Lambot enda sõnul täpset enampakkumise lõpukuupäeva ei tea, kuid ütles, et on ministeeriumiga sel teemal suhelnud ja täpsustusi on teha veelgi.

Toompuiestee 16 alghinnaks on põllumajandusministeeriumi tellitud eksperthinnangu alusel määratud 22 miljonit krooni. Enampakkumine kuulutati välja alles hiljuti ja see lõpeb 7. veebruaril 2008 kell 11.00.

Lisaks Toompuiestee 16 kinnistule müüb põllumajandusministeerium enampakkumise korras neile kuuluvat Piimaliidule üürile antud J.Vilmsi tänav 53a kinnistut ja J.Vilmsi 53g praegust Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja hoonet, et saadud tulu investeerida teadusasutuste arengusse.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt