7. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaleht: oleme Toompuiestee 16 maja potentsiaalsed ostjad

Maalehe tegevjuhi Kadi Lamboti sõnul on neil põllumajandusministeeriumile kuuluva ja nüüd enampakkumise korras müüki pandud Toompuiestee 16 kinnistu üürileping kehtiv 2015. aastani, samas mõeldakse ka maja ostu peale.

„Oleme potentsiaalsed ostjad. Mõtleme ja kaalume veel,“ ütles Lambot täna aripaev.ee-le ning lisas, et kindlasti on plaan järgmine aasta veel Toompuiestee 16 majas veeta, olenemata enampakkumise tulemusest.

Lambot enda sõnul täpset enampakkumise lõpukuupäeva ei tea, kuid ütles, et on ministeeriumiga sel teemal suhelnud ja täpsustusi on teha veelgi.

Toompuiestee 16 alghinnaks on põllumajandusministeeriumi tellitud eksperthinnangu alusel määratud 22 miljonit krooni. Enampakkumine kuulutati välja alles hiljuti ja see lõpeb 7. veebruaril 2008 kell 11.00.

Lisaks Toompuiestee 16 kinnistule müüb põllumajandusministeerium enampakkumise korras neile kuuluvat Piimaliidule üürile antud J.Vilmsi tänav 53a kinnistut ja J.Vilmsi 53g praegust Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja hoonet, et saadud tulu investeerida teadusasutuste arengusse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785