4. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti väljaanne soovitab alanud aastal investeerida Eesti kinnisvarasse

Väljaande BuyAssociation.co.uk toimetaja Paul Collins avaldas nimekirja kümnest kohast, kuhu brittidel alanud aastal investeerida tasuks. Mainitute hulka kuulub ka Eesti.

Eesti turgu iseloomustades hindab Collins seda Läti omast perspektiivikamaks, sest sealsed investorid võtavad pigem raha välja, Eesti on aga säilitanud oma populaarsuse ning turg jätkab kasvamist, vahendas Postimees.

Eesti turgu peetakse mitte enam nii tulutoovaks kui paar aastat varem, kuid kasumlikkus peaks tänu siinsele stabiilsusele olema garanteeritud.

Eksperdi hinnangul omandavad välismaal kinnisvara eelkõige need, kes enam pensioni- ja aktsiaturge ei usalda. Väärt kinnisvarapaikade nimekirja kuuluvad lisaks Eestile veel Maroko, Kariibidel paiknev Cape Verde, Egiptus, Brasiilia, Kanada, Las Vegas, Hiina, Argentina ja Panama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785