3. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu uhkeimast korterelamust tehakse hotell

Haapsalu kunagi üks uhkemaid korterelamuid Vabal tänaval number 2 majas, otse kultuurikeskuse kõrval renoveeritakse hotelliks, hoovi tuleb juurdeehitus kohviku ja hotellitubade tarvis.

Detsembris linnavalitsuses avalikustatud detailplaneeringu kohaselt tahab omanik ühendada endise postimaja ja nõukogudeaegse sünnitusmajana tegutsenud hoone üheks suureks hotellikrundiks, kirjutas Lääne Elu.

Kultuurimaja terrassi vastu hoovi on kavandatud kahe korrusega juurdeehitis. Sinna tulevad söögikoht ja hotellitoad. Suvel saab hotell pidada kultuurikeskuse terrassil välikohvikut.

Posti 1 on ehitatud 1932 omal ajal kuulsa arhitekti Wladowsky projekti järgi. Maja ise sai siiski palju tagasihoidlikum, kui Wladovsky joonistest paistab. 1937 valminud Vaba 2 on üks väheseid funktsionalistlikke maju Haapsalus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785