27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kallima hinnaklassi korterite müük Leedus on eeldatust madalam

Prestiižeid ja väga kalleid kortereid ei müüda Leedus nii kiiresti kui eeldati, selgus eksperimendi käigus.

Leedus langeb eluasemete müük, kuid ekspertide hinnangul jäävad keskmise hinnaklassi korterid siiski kõige populaarsemaks. Prestiižeid ja väga kalleid kortereid ei müüda Leedus nii kiiresti kui eeldati. Eksperimendi käigus jälgiti kõrgklassi korterite müüki kinnisvaraarendajate kodulehekülgedel oktoobri lõpust kuni detsembri keskpaigani Vilniuses, Kaunases, Klaipedas, Siauliais ja Druskininkais, vahendas BBN.

Keskmise hinnaklassi korterid, mille hind ulatub 6 000 litini (27 000 Eesti krooni)ruutmeetri kohta, olid pooleteise vaadeldud kuu jooksul kõige populaarsemad. Oktoobri lõpus oli Bajoru Kalvos kvartalis 18 vaba korterit ning detsembri keskpaigaks oli see arv kahanenud 13le. Enamus müüdud korteritest olid 50-60 ruutmeetri suurused ning maksid vahemikus 310 000 - 350 000 litti (1,395 - 1,575 miljonit Eesti krooni).

Vaadeldud kodulehekülgede järgi polnud mitte ükski prestiiže Heliose city projekti 14 müügisolevatest korterist müüdudkahe kuu jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785