Kallima hinnaklassi korterite müük Leedus on eeldatust madalam

Prestiiþeid ja väga kalleid kortereid ei
müüda Leedus nii kiiresti kui eeldati, selgus eksperimendi käigus.

Leedus langeb eluasemete müük, kuid ekspertide hinnangul jäävad keskmise hinnaklassi korterid siiski kõige populaarsemaks. Prestiiþeid ja väga kalleid kortereid ei müüda Leedus nii kiiresti kui eeldati. Eksperimendi käigus jälgiti kõrgklassi korterite müüki kinnisvaraarendajate kodulehekülgedel oktoobri lõpust kuni detsembri keskpaigani Vilniuses, Kaunases, Klaipedas, Siauliais ja Druskininkais, vahendas BBN.

Keskmise hinnaklassi korterid, mille hind ulatub 6 000 litini (27 000 Eesti krooni)ruutmeetri kohta, olid pooleteise vaadeldud kuu jooksul kõige populaarsemad. Oktoobri lõpus oli Bajoru Kalvos kvartalis 18 vaba korterit ning detsembri keskpaigaks oli see arv kahanenud 13le. Enamus müüdud korteritest olid 50-60 ruutmeetri suurused ning maksid vahemikus 310 000 - 350 000 litti (1,395 - 1,575 miljonit Eesti krooni).

Vaadeldud kodulehekülgede järgi polnud mitte ükski prestiiþe Heliose city projekti 14 müügisolevatest korterist müüdudkahe kuu jooksul.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed