27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endise The Beatles liikme Ringo Starri maja müügis

Endise menuansambli The Beatles liige Ringo Starr on otsustanud oma Los Angelis asuvamaja müüki panna. Mees loodab müügist teenida ligi 45 miljonit krooni, vahendas newsru.com

Kalifornia kinnisvaraturult võib leida endise The Beatles liikme müügisoleva maja. 4000 ruutmeetrisel kinnistul asuvas majas on viis magamistuba, raamatukogu, jõusaal, bassein ja kuus kaminat. Peale selle on majas ka eraldi ruumid teenindavale personalile.

1960ndatel toimusid majas eksklusiivsed peod, kus kutsutuste seas olid niiJimmyHendriks, John Lennonkui ka kõikteisedtolle ajastu legendid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785