Endel Siff sai Tallinna üle osalise võidu

Ärimees Endel Sifi firma Primos Kinnisvara
OÜ sai eile Kopli liinide hoonestusõigust puudutavas vaidluses osalise võidu
Tallinna linna üle, kui Tallinna halduskohus tühistas elamumajandamisameti
käskkirja ning Põhja-Tallinna linnaosa arengukava aastateks 2007-2010.

Kohus tühistas Tallinna elamumajandusameti 28. märtsi käskkirja, millega tühistati Kopli liinide hoonestusõiguse konkursi tulemused, kus võitjaks osutus Primos Kinnisvara OÜ.Samas jättis kohus rahuldamata Primos Kinnisvara nõudmise muuta hoonestusõiguse konkursi tingimusi, kirjutas Postimees.ee.

Linnavolikogu otsustas 2006. aasta oktoobris 16,8 ha suuruse nn Kopli liinide ala avaliku ja erasektori koostöös terviklikult rekonstrueerida ja esinduslikuks elupiirkonnaks muuta. Sel eesmärgil otsustati seada Sepa tn kvartali ja Sepa tn 17 kinnistule hoonestusõigus tähtajaga 99 aastat.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed