18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oslo äritänavas maksab hoone 2 miljardit Eesti krooni

E24 andmetel on Norra pealinna Oslo kõige eksklusiivsema äritänava hoonete hinnad aastaga kahekordistunud makstes nüüd umbes 2 miljardit Eesti krooni ärihoone kohta.

Viimaste omanikevahetuste ja ülesostmiste tõttu võib tänavat pidada «Norra kõige kallimaks äritänavaks».

Kinnisvarainvestor Petter Neslein maksis mullu Oslos Haakon VII tänaval asuva ärihoone eest 500 miljonit Norra krooni ehk 950 miljonit Eesti krooni, nüüd on hind tõusnud 1,1 miljardi Norra kroonini ehk 2 miljardi Eesti kroonini vahendas Tarbija24 E24 uudist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785