14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotšis tuleb ruutmeetri eest välja käia ligi 70 000 krooni

Kinnisvara hinnad sõltuvad sellest, kui kaugel kinnisvara merest asetseb, vahendab newsru.com

Päikeselises Sotšistuleb kahe toalise korteri eest välja käia kuni3 miljonit krooni, kolmetoalise eest agaligi 7 miljonit.

Krasnodarskaja Krai majanduse ja kinnisvara juhi Vassili Puškini sõnul onSotši kinnisvarahinnad vägasoodsad ningon arendajates huvi tekitanud. Puškini sõnul sõltub kinnisvara hind paljustki sellest, kui kaugel kinnisvaramerest asetseb.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785