7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õisu mõis müüdi 15 miljoni krooniga

Täna oksjonile pandud Õisu mõisa viis kinnistut müüdi kõik ühele pakkujale ning peahoone hind kerkis 15 000 000 kroonini.

Oksjoni korraldanud haridusministeeriumi riigivaraosakonna asejuhataja Indrek Riisaare sõnul võitis kõik viis oksjonit üks ja sama pakkuja, kirjutas Sakala. Kui seitsme miljoni krooni suuruse alghinnaga müüki läinud peahoonele oli kolm pakkujat ja hind tõusis veidi enam kui kaks korda, siis teiste kinnistute hinnad kerkisid alghinnaga võrreldes veelgi enam.

Teised kinnistud, millest ühel on ainult põllumaa ja teistel ka mõned väiksemad hooned olid pakkumisel alghinnaga alla poole miljoni krooni.

Riisaar polnud eile nõus avaldama ostjat ja täpseid ostupakkumisi, sest oksjoni tulemused peab kinnitama minister.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785