Mõis: olen Tai kinnisvaras finantsinvestor

Endine hansapankur ning Tallinna linnapea
Jüri Mõis on soetanud kinnisvara Tais, kuid ise aktiivselt selle müügiga ei
tegele.

Mõisa sõnul ei ole ta Tai projektiga väga kursis, vaid on pigem aktsionäri rollis. Igapäevaseid otsuseid teevad teised inimesed. Selletõttu ei osanud Mõis aripaev.ee-le kommenteerida Tai korterite käekäiku.

Kuuldavasti on Mõis koosäripartnerigalõpetanud tegevuse Eesti kinnisvaraturul ning viinud oma kinnisvaraäri Tai kinnisvaraturule. Mõis ei ole küll eestlaste paradiisis Tais veel ise käinud, kuid eks jõuab veel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed