5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõis: olen Tai kinnisvaras finantsinvestor

Endine hansapankur ning Tallinna linnapea Jüri Mõis on soetanud kinnisvara Tais, kuid ise aktiivselt selle müügiga ei tegele.

Mõisa sõnul ei ole ta Tai projektiga väga kursis, vaid on pigem aktsionäri rollis. Igapäevaseid otsuseid teevad teised inimesed. Selletõttu ei osanud Mõis aripaev.ee-le kommenteerida Tai korterite käekäiku.

Kuuldavasti on Mõis koosäripartnerigalõpetanud tegevuse Eesti kinnisvaraturul ning viinud oma kinnisvaraäri Tai kinnisvaraturule. Mõis ei ole küll eestlaste paradiisis Tais veel ise käinud, kuid eks jõuab veel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785