Ostja kindlustab end kinnisvarahinna languse vastu

Kaamos Grupp ja LVM Kinnisvara lubavad
Pärnus müüdava korteri eest maksta osa raha tagasi, kui tuleval aastal peaks
hind langema, kirjutas tänane Äripäeva Kinnisvarateatmik.

Garanteeritud madalaima hinnaga kortereid saab osta Pärnus Jalaka tänav 10 asuvas elamumajas kuni järgmise aasta 1. jaanuarini.

“Tänane korteriost on kaitstud tuleviku hinnalanguse eest,” lausus LVM Kinnisvara maakler Kaido Lüll. “Praegu lükkavad paljud ostjad kinnisvara ostmist edasi kartuses, et hinnad langevad kevadeks veelgi.”

Lülli sõnul toimib asi nõnda, et kui arendaja langetab hindasid enne maja valmimist, langetatakse kõigil kampaania kestel korteri broneerinud ostjate korterite hindu suurima samal korrusel tehtud allahindlusprotsendi võrra. Kui arendaja langetab hindu veel ka pärast kortermaja valmimist ja korteriomandite üleandmist, saavad kõik kampaania ajal korteri ostnud kliendid enammakstud raha tagasi samal korrusel suurima allahindlusprotsendi võrra.

“Kampaania kestel tehtud mitmekordsete hinnamuutuste korral rakendatakse hinna vähendamist või raha tagastamist kõikidel kordadel,” lisas Lüll.

Müügileping sõlmitakse enne korteri valmimist tingimusega, et lõpliku lepingu allkirjastamisel vaadatakse üle müügihind, või juhul, kui omand on juba üle läinud, tagastatakse hindade langemisel enammakstud summad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed