30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa suuri värbamisplaane ei pea

Uus Maa tegevdirektor Jaanus Laugus rääkis aripaev.ee-le, et olenemata kinnisvaraturu keerulisest seisust praegu koondamisplaane ei peeta ja suuri värbamisplaane uus aasta ette ei näe.

Küsimusele kas kulude kokkuhoidu plaanis ei ole vastas Laugus: „Kuludel ajame ikka näpuga järge.“ Viimane aga ei tähendategevjuhi sõnul koondamisi. Kindlasti tahame oma häid inimesi hoida olitema seisukoht. „Püüame oma meeskond hoida,“ nimetas ta Uus Maa loosungi.

„Mugava aja võib ära unustada,“ ütles tegevjuht ning lisas, et tõsi on, et ettevõttes vesteldakse tõsisemalt inimestega, kes ei sobi sinna ning antakse neile võimalus oma prioriteete töös ümber hinnata. Lauguse sõnul on sellised vestlused tüüpilised müügiettevõtetele.

Uus Maa tegevjuhi sõnul on nad alati efektiivsed olla püüdnud ja kasutanud tulemuspalga süsteemi, mis kulude seisukohast kõige paremini ettevõttele sobib.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688