30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prantsuse vanglast saab eliitvõõrastemaja

Prantsusmaa valitsus pani äsja müüki kasutuseta Avignoni vanglahoone 14. sajandist, millest The Independenti andmetel saab eliitvõõrastemaja.

Vanast vanglahoonest avaneb imepärane vaade. Türmi eluruumide pind küünib üle 1000 ruutmeetri, selle hulgas on kaks spordisaali, raamatukogu, kinosaal ja naiste karts eelvangistuse tarbeks. Oletatakse, et hoonesse tuleb pärast rekonstrueerimist 110 numbritoaga hotell.

Prantsuse valitsus ootab, et vangla hind kerkib üle 4 miljoni euro. Pakkumised tuleb teha 23. jaanuariks. Lähema kahe aasta jooksul paiskab valitsus müüki veel kaheksa kinnist vanglat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785