29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Mõis kolib Tiskrest Merirahusse

Tiskre üks tuntumaid elanikke, ärimees ja endine poliitik Jüri Mõis ning tema proua Kerttu Olmann-Mõis tegid algust majaehitusega Tallinnas vabaõhumuuseumiga piirnevas Merirahu elurajoonis.

Äsja kehtestatud detailplaneeringu kohaselt peaks tulevase jahisadama naabrusesse tulema kuni 505 m2 suurune eramu, millel võiks olla kolm maapealset ja üks maa-alune korrus, kirjutas Eesti Ekspress.

Lõplik projekt pole valmis, kinnitas Mõis. Aga et sellega tegeleb kogu piirkonna hoonestusreeglid välja töötanud mainekas arhitekt Emil Urbel, siis võib arvata, et ka Mõisa krundile kerkib neofunktsionalistlikult lihtsa joonega elamu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785