Preatoni ehitab Venemaale 20 hotelli

Dp.ru andmetel ehitab kinnisvarafirma Pro
Kapital Grupp Venemaale viie aasta jooksul 20 võõrastemaja 3500 numbritoaga.

Pro Kapital Grupi enamusomanik on Itaalia kurikuulus ärimees Ernesto Preatoni. Lisaks temale on ettevõtte juhatuse liikme Andrus Lauritsasõnul firmal aktsionäre veel ligi 300.Peamiselt investorid Itaaliast ja Šveitsist.

Sellest teatas dp.ru-le Pro Kapital Grupi tütarfirma Domina Hotel Groupi asepresident Fran?ois Droulers.

Pro Kapitali esimene hotell Domina Prestige avab Peterburis uksed tuleva aasta augustis. Investeering ulatub 21 miljoni euroni (330 mln kr), kirjutas Vedomosti viitega Pro Kapital Rus peadirektorile Aare Jaanusele.

Pro Kapitali tütarfirma omab maatükke Tjumenis ja Novosibirskis, saab maad kasutada Kaliningradis ning Jekaterinburgis. Neisse linnadesse ehitatakse hotellid 2009. aastal. Teistesse piirkondadesse tulevad Eesti hotellid hiljemalt 2012. aastaks. Kokku tuleb hotelle kuni 20.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed