Pindi: hinnakorrektsioonid toimuvad jooksvalt

Pindi Kinnisvara juht Kalev Roosiväli usub,
et praegu otsib enamik arendajaid õiget hinda, millega inimene on võimeline
kinnistut soetama.

"PindiKinnisvaraon hindu jooksvalt korrigeerinud, vastavalt sellele, kuidas inimesed on võimelised ostma. Otsitakse likviidsustaset, kus pidama jääda. Tänu mõningale hinnakorrigeerimistele on müük uusvaras aktiveerunud. Näiteks langetasime 3000 krooni võrra ruutmeetri hinda, ning nädala jooksul toimus paar tehingut. Vana hinna allesjäämise korral, ei oleks see võib-olla juhtunud,"kommenteeris Roosiväli hetkeolukorda kinnisvaraturul, mis ilmselt pani hindu langetama ka turu suurima tegija Merko Ehituse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed