22. november 2007

Pindi: hinnakorrektsioonid toimuvad jooksvalt

Pindi Kinnisvara juht Kalev Roosiväli usub, et praegu otsib enamik arendajaid õiget hinda, millega inimene on võimeline kinnistut soetama.

"PindiKinnisvaraon hindu jooksvalt korrigeerinud, vastavalt sellele, kuidas inimesed on võimelised ostma. Otsitakse likviidsustaset, kus pidama jääda. Tänu mõningale hinnakorrigeerimistele on müük uusvaras aktiveerunud. Näiteks langetasime 3000 krooni võrra ruutmeetri hinda, ning nädala jooksul toimus paar tehingut. Vana hinna allesjäämise korral, ei oleks see võib-olla juhtunud,"kommenteeris Roosiväli hetkeolukorda kinnisvaraturul, mis ilmselt pani hindu langetama ka turu suurima tegija Merko Ehituse.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688