Reinsalu sai Maroko parimaks kinnivaraarendajaks

Ettevõtja Margus Reinsalu osalusel
Marokosse kerkiv kuurortide kompleks Le Jardin de Fleur tunnistati CNBC
Araabiamaade kinnisvaraarendusprojektide seas Maroko parimaks arendusprojektiks
ning parimaks golfiarenduskeskuseks.

Le Jardin de Fleur projektile anti tunnustus üle Dubais toimunud auhinnatseremoonial, teatas firma.

Reinsalu sõnul on need kaks kinnisvaraauhinda ettevõtte jaoks väga väärtuslikud. "Le Jardin de Fleuri teatakse kui kinnisvaraprojekti, mis suudab pakkuda kõige otsitumat puhkemajutust üha populaarsemaks kujunevas Maroko turismipiirkonnas. Meie edule on kindlasti kaasa aidanud asjaolu, et oleme jäänud truuks unikaalsele Araabia arhitektuurile, mida on kombineeritud kaasaegse Maroko disainiga. Meie eesmärk on pakkuda klientidele ülimat luksust,"ütles Reinsalu.

Mastaapse seitsme miljoni ruutmeetri suuruse kinnisvaraprojekti juurde kuulub kuus kilomeetrit katkematut ning rikkumata liivaranda, kolm 18 auguga golfiväljakut ja suur, üle 1000 kohaga jahisadam. Le Jardin de Fleur haarab enda alla kolmandiku Mediterrania Sa?dias asuvast turismikinnisvarast ja hõlmab 1300 korterit, villat ja ridamaja.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed