Büroode ruutmeetri hind tõusnud ca 200 kroonini

Büroode üürihinnad on aasta-aastalt
tõusnud,sel ja järgmistel aastatel suurenev pakkumine piirab aga
üürihindade edasist kasvu, kirjutas Postimees.

Üürihindade alanemist oodata ei ole, pigem lepivad omanikud suurema vakantsiga, kui langetavad üürihindu. Äärelinna A-klassi uutes büroohoonetes algavad hinnad 160 kroonist ruutmeetrilt kuus, südalinnas alla 240 krooni A+ klassi büroopinda leida ei ole.

Arvestades, et ka äärelinnas kerkivad üürihinnad kuni 200 kroonini, ei ole väga palju tõusuruumi enam jäänud. Näiteks Tammsaare teele ehitatava Eesti suurima, 25000ruutmeetrise büroohoone Tammsaare Ärikeskuse üürihinnaks on 185 krooni ruutmeetrilt.

Büroode müügihinnad jäid Ehitajate teel vahemikku 33000–38000 krooni ruutmeetri kohta. Äärelinnas jäävad büroode ruutmeetri müügihinnad keskmiselt vahemikku 29000–35000 krooni. Kesklinnas võiksid büroode müügihinnad ulatuda tasemeni kuni 45000 krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed