13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porine ehitusplats ajab naabrid tülli

Paide kesklinnas elav Toomas Korbe pole oma kodu ümbritseva muda tõttu nädal aega autot hoovist välja saanud, samuti on pere sunnitud kandma üksnes kummikuid.

Paides Põllu tänava alguses elav Toomas Korbe pole rahul, kuidas tema naaberkrundile, mida rahvasuu nimetab Bermuuda kolmnurgaks, uued majad kerkivad.

Oma krundilt sõiduteele pääsuks peab Korbe ületama autoga porise platsi, kuid seda teha ta ei julge, sest kardab kinni jääda. "Oleks mul maastikuauto, sellega saaks küll läbi," sõnas ta ajalehele Järva Teataja. Kuigi Korbe elab kesklinnas, lahkub ta kodunt kummikutes. "Noorik ja poiss lähevad hommikul kummikutega naabrite juurde ja panevad seal siis tavalised jalanõud jalga," lisas ta.

Porist rohkem paneb Korbet muretsema, et kui kõrvalkrundi majad on ükskord püsti, ulatub üks trepp sedavõrd tema krundi ja väljasõidutee lähedale, et sõiduautoga pääseb läbi, aga veoautoga enam mitte.

Paide linnavalitsuse arhitekt–nõunik Marje–Ly Rebas tunnistas, et kõnealuste naabrite vahel on tekkinud keeruline olukord, millele lahendust leida pole lihtne. "Mingi lahendus tuleb kindlasti leida, see võtab lihtsalt natuke aega," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785