13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mehhiklased otsivad Eestist rahamehi ja -naisi

Eelmisel suvel otsis Mehhikosse loodav Grupo Malli Campeche spaa- ja golfikuurort rahastajaid Londonist, nüüd otsitakse investoreid Eestist.

Oktoobri alguses külastasid OÜ Aadress eestvedamisel kuurorti Eesti investorid. Ettevõtte andmetel oli nende hulgas üks tuntud advokaat ning mitmed ärimehed. Kohalike oludega käis Eestist tutvumas 7 investorit. Neli neist on seal ka juba kinnisvara ostnud.

Campeche puhkekeskuse esimene etapp valmib 2008. aasta keskel, sinna kuulub golfiväljak, 500 toaga hotell ning 1200 korterit. Hiljem lisanduvad plaani kohaselt veel 150-kohaline jahisadam, ujumisbasseinid, restoranid, baarid ja poed.

Seni on firma andmetel Campeche spaa- ja golfikeskusesse raha paigutanud investorid Ameerikast, Kanadast, Inglismaalt, Hispaaniast, Iirimaalt ja Norrast.

Campeche osariik asub Ycatani poolsaare kagupoolsel küljel. Ühelt poolt piirneb Campeche Mehhiko lahega, teiselt - Guatemalaga. Kuulsaim vaatamisväärsus on Maiade linn Calakmul, mis asub keset Campeche troopilist džunglit.

picturegallery.e3186ee9-4cca-4e55-b02f-a1bfe62e9269

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785