Mehhiklased otsivad Eestist rahamehi ja -naisi

Eelmisel suvel otsis Mehhikosse loodav
Grupo Malli Campeche spaa- ja golfikuurort rahastajaid Londonist, nüüd otsitakse
investoreid Eestist.

Oktoobri alguses külastasid OÜ Aadress eestvedamisel kuurorti Eesti investorid. Ettevõtte andmetel oli nende hulgas üks tuntud advokaat ning mitmed ärimehed. Kohalike oludega käis Eestist tutvumas 7 investorit. Neli neist on seal ka juba kinnisvara ostnud.

Campeche puhkekeskuse esimene etapp valmib 2008. aasta keskel, sinna kuulub golfiväljak, 500 toaga hotell ning 1200 korterit. Hiljem lisanduvad plaani kohaselt veel 150-kohaline jahisadam, ujumisbasseinid, restoranid, baarid ja poed.

Seni on firma andmetel Campeche spaa- ja golfikeskusesse raha paigutanud investorid Ameerikast, Kanadast, Inglismaalt, Hispaaniast, Iirimaalt ja Norrast.

Campeche osariik asub Ycatani poolsaare kagupoolsel küljel. Ühelt poolt piirneb Campeche Mehhiko lahega, teiselt - Guatemalaga. Kuulsaim vaatamisväärsus on Maiade linn Calakmul, mis asub keset Campeche troopilist džunglit.

picturegallery.e3186ee9-4cca-4e55-b02f-a1bfe62e9269

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed