9. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskvalased jooksevad 13ruutmeetrisele korterile tormi

Väljaanne rynok.biz kirjutab, et ostjad jooksid 12,9 ruutmeetrisele Izmailovo korterile lausa tormi, sest seda pakuti müügiks 93 000 dollari ehk 991 882 kroonieest.

Kinnisvarabüroo Agent 002 alustas selle tibatillukese korteri müüki 93 000 dollariga, mis meelitas kohale 250 potentsiaalset ostjat. Vene väljaanne Sobstvennik nimetas korterit üheks kallimaks Moskva väikekorteriks. Ruutmeetri hinnaks on seal 7 214 dollarit ehk 76 940 krooni, mis on võrreldav Moskva äriklassi elamise ruutmeetri hinnaga.

Ülikallis korterike asub ühes tavalises viiekordses telliskivimajas. Toakese suurus on 8,8 ja köögi põrandapind 3 ruutmeetrit. Pole märgitud, kas sansõlm asub korteris või koridoris, nagu nõukoguaegsetes ühiselamu tüüpi majades seda sageli leida võib.

Kogu Moskva peale on praegu müügis vaid seitse korterit, mille üldpind jääb alla 15 ruutmeetri.

Moskva korterite keskmine ruutmeetri hind on praegu 45 000 krooni kandis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785