6. november 2007

Parim maakler on tänavu Pindi Kinnisvarast

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda (EKMK) valis teist aastat järjest Parimaks Maakleriks Pindi Kinnisvara organisatsiooni liikme, kelleks sellel aastal osutus Olav Leok.

„ Tegemist on kinnisvarasektori poolt kõrgeima tunnustusega, mida kord aastas antakse ning seetõttu on eriti meeldiv, et teist aastat järjest on see tunnustus meile osaks saanud,” ütles Pindi Kinnisvara Tallinna eluruumide osakonna juhataja Pärle Sepping-Raud, kes pälvis tiitli Parim Maakler 2006. „Olav on tegutsenud kinnisvarasektoris juba 12 aastat ning on Pindi Kinnisvara väärtusi silmas pidades väga hinnatud inimene”, lisas ta.

EKMK valib Aasta Maaklerit viiendat korda. Varem on selle tiitli pälvinud Mart Saa ERI Kinnisvarast, Andrus Soonsein Uus Maast, Peeter Nurm kinnisvarabüroost Staaring ning Pärle Sepping-Raud Pindi Kinnisvarast.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688