Sõõrumaa: uue aasta alguses probleemid kinnisvaraturuga ei lahene

Ärimees Urmas Sõõrumaa sõnul ei lahene
probleemid kinnisvaraturul ka uue aasta languses.

"Järgmise aasta alguses probleemid kinnisvaraturuga kindlasti ei lahene, pigem vastupidi. Meid mõjutavad olukord rahvusvahelisel pangandusturul ja sellest tulenevad kõrged intressid ning ka kohalikud faktorid," märkis Sõõrumaa ajakirjale Saldo.

"Transiidi äralangemise mõju majandusele on alahinnatud. Pigem usun ma pankur Indrek Neivelti seisukohti ja soovitan vähem riiklikku optimismi. Transiidi kiire äralangemine mõjutab turu maksevõimet ja sektoris töö kaotanud inimesed ei pruugi jaksata pankade ees oma laenukohustusi täita," lisas Sõõrumaa.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed