5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja: hirmutavad pealkirjad ehmatasid ostjaid

1Partner Kinnisvara tegevdirektori ja osaniku Martin Vahteri sõnul on ajakirjanduse hirmutavad pealkirjad ühepoolsed ning hirmutavad ka neid ostjaid, kelle sissetulekud kannataksid probleemideta kinnisvara soetada.

"Mis puudutab kinnisvara soetamist, siis tuleb selgelt vahet teha, kas soovitakse kinnisvara soetada oma tarbeks või soetatakse see äritegemise eesmärgil. Ajakirjandus püüab kõike kinnisvaraturul toimuvat ühte patta panna, nimetades seda kriisiks ja krahhiks," lausus Vahter ajakirjale Saldo.

"Kui soovite kinnisvara ostu kodu soetamise eesmärgil, on minu arvates just head ajad. Pakkumisi on piisavalt, valmis kaupa saab reaalselt ka vaadata, toimunud on hinnakorrektsioonid, notarite järjekorrad on lühikesed. Seepärast tunduvad ajakirjanduse hirmutavad pealkirjad ühepoolsed, ehmatades isegi neid ostjaid, kelle sissetulekud kannataksid ilma probleemideta endale kinnisvara soetada," lisas Vahter.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785