Arendaja: hirmutavad pealkirjad ehmatasid ostjaid

1Partner Kinnisvara tegevdirektori ja
osaniku Martin Vahteri sõnul on ajakirjanduse hirmutavad pealkirjad ühepoolsed
ning hirmutavad ka neid ostjaid, kelle sissetulekud kannataksid probleemideta
kinnisvara soetada.

"Mis puudutab kinnisvara soetamist, siis tuleb selgelt vahet teha, kas soovitakse kinnisvara soetada oma tarbeks või soetatakse see äritegemise eesmärgil. Ajakirjandus püüab kõike kinnisvaraturul toimuvat ühte patta panna, nimetades seda kriisiks ja krahhiks," lausus Vahter ajakirjale Saldo.

"Kui soovite kinnisvara ostu kodu soetamise eesmärgil, on minu arvates just head ajad. Pakkumisi on piisavalt, valmis kaupa saab reaalselt ka vaadata, toimunud on hinnakorrektsioonid, notarite järjekorrad on lühikesed. Seepärast tunduvad ajakirjanduse hirmutavad pealkirjad ühepoolsed, ehmatades isegi neid ostjaid, kelle sissetulekud kannataksid ilma probleemideta endale kinnisvara soetada," lisas Vahter.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed