Tartusse saab uue korteri null sissemaksuga

OÜ Balti Kinnisvara alustab Tartus
kampaaniat uus korter null sissemaksuga.

Seoses pankade karmistunud laenutingimustega on Eesti korteriturul viimastel kuudel tekkinud olukord, kus paljud uut kodu vajavad inimesed ei saa seda osta, sest puudub nõutav 10-25% omafinantseering. Samuti jäävad paljud uued ostutehingud venima seetõttu, et vana elukohta ei õnnestu realiseerida nii kiiresti kui plaanitud.

Seoses sellega alustab OÜ Balti Kinnisvara novembrikuus Tartus sooduspakkumiskampaaniaga. Kahes hea asukohaga Tartu kesklinna uues korterelamus, Võru 100 ja Staadioni 10, on võimalik osta korterit ilma omafinantseeringuta.

OÜ Balti Kinnisvara annab võimaluse inimestele, kellel pole vajalikku lisatagatist või omafinantseeringut. Arendaja ja panga koostöös saab klient puuduva omafinantseeringu ulatuses taotleda järelmaksu arendajalt, see tähendab tasuda puuduva omafinantseeringu osa arendajale maksegraafiku alusel vastavalt omavahelise lepingu tingimustele.

Sooduspakkuminekehtib Balti Kinnisvara novembrikuus sõlmitavatele lepingutele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed