2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste rikkus tuleb ehitus-, kinnisvara- ja autoärist

Äripäeva dividendimiljonäride TOPist selgub, et eestlaste rikkus tuleb enim ehitus-, kinnisvara- ja autoärist.

Kinnisvara- ja ehitusäriga tegelevaid firmasid on TOPis väga palju, esikümnesse mahuvad näiteks Kodumajagrupi omanik Andres Saame, Uus Maa Kinnisvaragrupi juht Urmas Laur ja ehitusäri TTP omanik Tiit Aava.

17. kohal on Toomas Luman (Eesti Ehitus), 21. Egon Mats (Eesti Ehitus), 27. Märt Vooglaid (Harustemos), 32.-33. Raivo Rand, Aivar Tuulberg (Rand & Tuulberg), 38.-39. Arti Arakas ja Richard Toominagas(Arco Vara) jne.

Autoärimehed leiab edetabelist järgnevatelt kohtadelt: 25.-26. Raivo Aavisto ja Raivo Kütt (Amserv Grupp), 58. Leho Siimsen (Fakto), 95.-97. Peeter Kangur, Riho Sepp, Urmas Sepp (Elke Grupp), 114. Jaak Heinola (KIA Auto endine omanik), 137. Margus Kangur (Catwees), 145. Vello Väinsalu (Elke Grupp), 216. Aivis Ohtla, 225. Jürgen Vester (Premium Motors), 263. Toomas Rüütman (Peugeot'i müüja), 277. Felor Pärnpuu (Topauto), 288. Viktor Siilats (Info-Auto), 314. Andres Sarri (müüb Volkswageneid, Lamborghinisid, Bentleysid ja Lotuseid), 352. Tarmo Uffert (autoärimees Tartust).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785