Eestlaste rikkus tuleb ehitus-, kinnisvara- ja autoärist

Äripäeva dividendimiljonäride TOPist
selgub, et eestlaste rikkus tuleb enim ehitus-, kinnisvara- ja autoärist.

Kinnisvara- ja ehitusäriga tegelevaid firmasid on TOPis väga palju, esikümnesse mahuvad näiteks Kodumajagrupi omanik Andres Saame, Uus Maa Kinnisvaragrupi juht Urmas Laur ja ehitusäri TTP omanik Tiit Aava.

17. kohal on Toomas Luman (Eesti Ehitus), 21. Egon Mats (Eesti Ehitus), 27. Märt Vooglaid (Harustemos), 32.-33. Raivo Rand, Aivar Tuulberg (Rand & Tuulberg), 38.-39. Arti Arakas ja Richard Toominagas(Arco Vara) jne.

Autoärimehed leiab edetabelist järgnevatelt kohtadelt: 25.-26. Raivo Aavisto ja Raivo Kütt (Amserv Grupp), 58. Leho Siimsen (Fakto), 95.-97. Peeter Kangur, Riho Sepp, Urmas Sepp (Elke Grupp), 114. Jaak Heinola (KIA Auto endine omanik), 137. Margus Kangur (Catwees), 145. Vello Väinsalu (Elke Grupp), 216. Aivis Ohtla, 225. Jürgen Vester (Premium Motors), 263. Toomas Rüütman (Peugeot'i müüja), 277. Felor Pärnpuu (Topauto), 288. Viktor Siilats (Info-Auto), 314. Andres Sarri (müüb Volkswageneid, Lamborghinisid, Bentleysid ja Lotuseid), 352. Tarmo Uffert (autoärimees Tartust).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed