1Partner annab elamispinna hindamisakti ühe päevaga

Alates homsest pakub 1Partner Kinnisvara
elamispindade hindamisteenust ühe päeva jooksul. Ettevõte garanteerib
elamispinna hindamisakti valmimise 24 tunni jooksul peale objekti
ülevaatust.

1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahteri sõnul on ettevõtte poolt pakutav hindamisteenus kinnisvaraturul tuntud oma usaldusväärsuse poolest ning kvaliteedis ei tehta hinnaalandust ka edaspidi. “Ööpäevaga läbiviidav hindamisteenus on võimalik tänu mitmetele atesteeritud hindajatele ning mahukale tehingute andmebaasile,” selgitas Vahter, kes omab kümneaastast staaži kinnisvara hindamise alal.

1Partner Kinnisvara hindamisgrupijuhi Kaur-Kaspar Kulli väitel ollakse kiiret hindamis­protsessi majasiseselt juba kuu aega testinud ning süsteem on toiminud tõrgeteta. Samas peab Kulli sõnul klient arvestama sellega, et ühepäevane teenus ei kehti spetsiifiliste kinnisvaraobjektide puhul.

„Juhul kui selgub, et töö valmimine võtab rohkem aega, teavitame kliente võimalikust pikemast tähtajast,” lisas Kulli, kelle sõnul ei saa hindamisakti puhul kiiruse nimel kunagi ohverdada töö kvaliteeti.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed