31. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner annab elamispinna hindamisakti ühe päevaga

Alates homsest pakub 1Partner Kinnisvara elamispindade hindamisteenust ühe päeva jooksul. Ettevõte garanteerib elamispinna hindamisakti valmimise 24 tunni jooksul peale objekti ülevaatust.

1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahteri sõnul on ettevõtte poolt pakutav hindamisteenus kinnisvaraturul tuntud oma usaldusväärsuse poolest ning kvaliteedis ei tehta hinnaalandust ka edaspidi. “Ööpäevaga läbiviidav hindamisteenus on võimalik tänu mitmetele atesteeritud hindajatele ning mahukale tehingute andmebaasile,” selgitas Vahter, kes omab kümneaastast staaži kinnisvara hindamise alal.

1Partner Kinnisvara hindamisgrupijuhi Kaur-Kaspar Kulli väitel ollakse kiiret hindamis­protsessi majasiseselt juba kuu aega testinud ning süsteem on toiminud tõrgeteta. Samas peab Kulli sõnul klient arvestama sellega, et ühepäevane teenus ei kehti spetsiifiliste kinnisvaraobjektide puhul.

„Juhul kui selgub, et töö valmimine võtab rohkem aega, teavitame kliente võimalikust pikemast tähtajast,” lisas Kulli, kelle sõnul ei saa hindamisakti puhul kiiruse nimel kunagi ohverdada töö kvaliteeti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785