29. oktoober 2007
Jaga lugu:

Hans H. Luik uurib Aserbaidžaani kinnisvaraäri

Meediamogul Hans H. Luik, transpordiärimees Marcel Vichmann, investeerimispankur Rain Tamm jt äritegelased on täna Aserbaidžaani pealinnas Bakuus kaubanduskoja ärifoorumil, kus külastavad kohalikke kinnisvaraobjekte.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoja korraldatud Eesti-Aserbaidžaani ärifoorumil osalevad Eestist teiste seas 27 esindajat, teatas koda. Foorumi avavad Eesti Vabariigi välisminister Urmas Paet ja Aserbaidžaani majandusarengu minister Heydar Babayev. Eesti äridelegatsioon külastab Aserbaidžaani välisminister Urmas Paeti visiidi raames.

Kuna Eesti äridelegatsiooni liikmete peamine huvi Aserbaidžaanis on kinnisvara, korraldatakse homme Eesti investoritele suunatud spetsiaalne kinnisvaraseminar ning külastatakse kohalikke investeerimisobjekte.Äridelegatsiooni visiiti toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Eesti äridelegatsiooni koosseis:Rain Tamm (Gild Financial Advisory Services),Tiit Vapper (Reaalsüsteemid AS), Vladimir Matjusko (Debora Grupp AS),Rainer Miiltop (Multi Marger AS),Katrin Virkus Sule (VIP Reisid),Olesja Roos (Estosteel OÜ),Madis Pluum (Estosteel OÜ),Kaia Jäppinen (Tallinna linn),Toomas Kitsing (Lukoil Eesti AS),Aare Annus (Tere AS),Hans H. Luik (Ekspress Grupp AS),Marcel Vichmann (Go Group),Enn Veskimägi (Standard AS),Tarvo Lindma (Maria Mägi Advokaadibüroo),Rein Nigul (Valio Eesti AS),Aivar Vomm (OÜ Germund Hulgi),Indrek Lee (Alarmnet AS),Toivo Külaviir (Riigiressursside Keskus OÜ),Tauno Tats (Ambient Sound Investments OÜ),Merike Kompus (Eesti Kaubandus-Tööstuskoda),Ildar Nisametdinov(Raadio 4),Vallo Palvadre(Fullgate OÜ),Jana Krimpe (Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoda),Robert Adigazalov (Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoda),Harles Liiv(Delta Group OÜ), Erki Piirsalu(Delta Group OÜ), Ülari Alamets (Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus).

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee