25. oktoober 2007

Arendajad: hullem on tulekul

Majandusteadlased ennustavad kinnisvarahindadele ja ehitusturule viletsat väljavaadet, laenukriis USAs võib nende sõnul jätkuda 2009. aastani.

CNNMoney.com kirjutas, et USA kinnisvaraarendajate konverentsil ennustasid analüütikud, et niigi langenud kinnisvara- ja ehitusturul on veel kukkumisruumi. Ekspertide sõnul mõjutavad finantsturgude probleemid kinnisvaraturgu ka järgmisel aastal, turuolukorra paranemine on pikk protsess ja vilets olukord võib püsida 2009. aastani.

Kuigi enamik analüütikuid usub, et USA elab kinnisvarahindade languse üle, siis mõned usuvad, et on oodata majanduslangust. Moody's Economy.com peaökonomist Mark Zand usub, et suurt osa USAst ootab majanduslangus, kui see juba toimunud ei ole. Analüütikud tunnistasid, et nad ei oodanud nii suurt majanduslangust.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688