• 24.10.07, 11:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Üürihinnad jätkavad tõusu

Üürihinnad on võrreldes aasta algusega tõusnud 20% ja hinnad tõusevad edasi, avaldas Uus Maa töötaja Annika Jakobson just praegu toimuval pressikonverentsil.
Büroopindade üürihindades esialgu langust ette ei näe, lisas ta. Paljudel ehitatavatel büroohoonetel on pool pinnast juba broneeritud. Oodata on isegi 5% büroopindade üürihinna tõusu.
Tallinna äärelinnas algab A-klassi büroopinna üürihind 160 kroonist ruutmeetri kohta. Südalinnas A+ klassi büroopinda leida ei ole, kuna vabanevad büroopinnad lähevad reeglina hoonetes kontorieid laiendavatele rentnikele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele