Arakas: Arcole pakutakse pidevalt igasuguseid projekte

Arco Vara juhatuse esimees Viljar Arakas
ütles aripaev.ee-le, et neile pakutakse pidevalt igasuguseid
arendusprojekte.

„Investeerimise ettepanekuid ja projekte laekub pidevalt, aga kuna keegi ei ütle, palju ta juba projekti investeerinud on ja kas tegu on alla oma hinna pakkumisega, siis ei oska öelda, paljud neist on meeleheitlikud arendajad, kes soovivad oma projektist lahti saada,“ kommenteeris Arakas Uus Maa kogemust, kelle kontorisse satub aeg-ajalt selliseid arendajaid, kes soovivad turutasemelt odavamalt müüa.

„Enamik pakutavatest projektidest ei vasta Arco Vara investeerimise kriteeriumidele ja me nendesse väga ei süvene. Ei ole ju saladus, et Arco arendab Tallinna kesklinnas suuri projekte nagu Tivoli ning väikesed ja linnast väljas projektid meid eriti ei huvita,“ selgitas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed