24. oktoober 2007

Arakas: Arcole pakutakse pidevalt igasuguseid projekte

Arco Vara juhatuse esimees Viljar Arakas ütles aripaev.ee-le, et neile pakutakse pidevalt igasuguseid arendusprojekte.

„Investeerimise ettepanekuid ja projekte laekub pidevalt, aga kuna keegi ei ütle, palju ta juba projekti investeerinud on ja kas tegu on alla oma hinna pakkumisega, siis ei oska öelda, paljud neist on meeleheitlikud arendajad, kes soovivad oma projektist lahti saada,“ kommenteeris Arakas Uus Maa kogemust, kelle kontorisse satub aeg-ajalt selliseid arendajaid, kes soovivad turutasemelt odavamalt müüa.

„Enamik pakutavatest projektidest ei vasta Arco Vara investeerimise kriteeriumidele ja me nendesse väga ei süvene. Ei ole ju saladus, et Arco arendab Tallinna kesklinnas suuri projekte nagu Tivoli ning väikesed ja linnast väljas projektid meid eriti ei huvita,“ selgitas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688