17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandimaale pakutakse mõisa pealinna korteri hinnaga

Kui 4,5 miljoni krooni eestsaab Tallinna vanalinna soetada keskmiselt 70 ruutmeetrisuuruse korteri, võib sama raha eest hoopis omandada terve mõisa koos 50 hektari maaga.

Viljandimaal ca 150km pealinnast Kõo vallas onmüügis 19. sajandist pärinev ajaloohõnguline Loopre mõis, mille hinnaks on 4,5 miljonit krooni. Mõisa juurde kuulub veelligi 50 hektarit maad.

City24 portaali andmeil saab täna sama hinnagaTallinna vanalinna Niguliste tänavale70ruutmeetrilisekorteri. Sarnast hinda küsitakse kaPirita rannahoone ning Kalamajja valmiva korterelamu korterite eest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785